Как да добавите своя обект в каталога за Детски Градини, Ясли и други?

DetskiGradini.bg предлага лесен начин да се свържете с родители на деца от вашия град, което ви позволява да им представите своята детска градина, ясла или друг обект за деца,, и да ги запознаете какво могат да получат при вас.

От друга страна Родителите могат да се информират за близките до тях детски обекти и да направят информирано решение къде биха искали да запишат своето дете.

Как да добавите Детска Градина, ясла или друг обект за деца:

1. Добавете обект за деца – детска градина, ясла, занималня, заведения с детски кът или други

Добавянето на детски обект в DetskiGradini.bg е безплатно и изключително лесено! За да добавите своя обект посетете нашата страница за добавяне на обект:

Добавете Своя Обект Безплатно Сега!

На страницата попълнете данните за своя обект. На посочения е-майл адрес ще получите потребителските си данни за вход в сайта. Описание на необходимите данни за вашия обект:

 1. Име на вашия обект
  Посочете името, което искате да се изписва на страницата на вашия обект.
 2. Адрес
  Пълния адрес на вашия обект. Нашата карта ще ви отправи предложение когато започнете да въвеждате адреса си.
 3. Район на вашия обект
  Района, в който се намира вашия обект спрямо града
 4. Е-майл за контакти
  Е-майл адрес, на който потребителите могат да се свържат с вас
 5. Категория подходяща за вашия обект
  Изберете категория, в която вашия обект се вписва най-добре
 6. Допълнителни услуги на вашия обект
  Услуги, които вашия обект предоставя. Ако имате предложения за още услуги, които да добавим в списъка молим да ни пишете
 7. Часове на работа
  Работното време на вашия обект
 8. Заглавно изображение
  Снимка на вашия обект, която ще се показва като заглавно изображение на страницата на обекта. Препоръчителен размер1024x768px
 9. Описание
  Детайлно описание на вашия обект, какво предлага той, какви занимания включва и други. Колкото по-подробно е описанието, толкова повече информация ще получат нашите потребители за вас.
 10. Уебсайт
  Линк към сайта на вашия обект.
 11. Телефон за контакти
  Телефонен номер, на който потребителите могат да се свържат с вас.
 12. Видео представяне на вашия обект
  Направили сте специално видео, за да представите своя обект? Добавете линк към Youtube или друг видео сайт в това поле. Видеото ще се показва на страницата на вашия обект.
 13. Facebook URL
  Линк към Facebook страницата/група/профил на вашия обект.

2. Прегледайте въведените данни

След въвеждане на данните за своя обект можете да ги прегледате. Уверете се, че всички данни са вярни и правилно въведени.

3. Изпратете своя обект

След като прегледате данните изпратете своя обект за одобрение от оператор на DetskiGradini.bg. Възможно е да се свържем с вас, за да проверим въведения от вас обект и да сме сигурни в коректността на въведените данни.

Добавете Своя Обект Безплатно Сега

При първото добавяне на свой обект ще е необходимо да изберете пакет. Ако изберете “Безплатаен” пакет, той е безплатен и няма да бъдете таксуване при изпращане на първия си обект и съответно поръчката за “Безплатен” пакет.

При публикуване на следващ обект няма да е нужно да минавате през формата за поръчка, за да публикувате безплатен обект.