Като родител на 2 деца, сблъсквайки се със системата на предучилищното възпитание, която всъщност е много добре организирана, установих че в България няма наличен единен каталог на обекти свързани с деца като ясли, градини, занимални, курсове, спортни тренировки и други.

Имайки в предвид, че съм IT специалист и мога да изработвам сайтове, реших да създам такъв каталог, който да бъде с хубав и модерен дизайн, да се използва лесно и да има удобни функционалности.

Създадох Detskigradini.bg, с целта да бъде сайт за детски градини, детски ясли и други обекти свързани с деца, в който всеки родител може бързо и лесно да намерите информация за намиращите се близко него градини/ясли/училища/детски заведения.

Сайтът има възможност за търсене по адрес и в радиус от адреса, което дава голяма гъвкавост и добра ориентация на търсещите родител.

Съответното място за деца има възможност да представи себе си по възможно най-лесният начин използвайки подробно описание, красиви изображения, точен адрес, контакти, работно време, социални профили, видео с дейноста на обекта.

По този начин родителите имат достъп до една пълна информация за всяко място за деца и могат да вземат информирано решение къде да запишат своите деца.

Една моя идея се превърна в реалност и се надявам сайта да бъде полезен на много настоящи и бъдещи родители.

В бъдещето развитие на сайта обмислям:

  • Форум за обмяна на опит
  • Блог с интересни статии и информация за децата
  • Онлайн книжарница за детски книги

Пожелавам на всички приятно ползване и здраве!