Какво включва пакета VIP Обект?

Пакета VIP обект ви позволява да промотирате своя обект за определен период от време. По този начин вашия обект ще достигне до по-голям брой родители. Самия пакет включва:

  1. Вашият обект ще излиза в секцията “VIP Обекти” на началната страница в нашия сайт. Обектите които излизат на страницата са 12 на брой и се показват по последно добавени. Времето за престой на началната страница зависи от ново добавените “VIP обекти“.
  2. Вашият обект ще се показва най-горе в страниците с резултати от търсене на сайта спрямо своята категория. В резултатите се показват първо “VIP” обектите, а след това всички останали.
  3. Вашия обект ще излиза най-отгоре на страницата на своята Категория в сайта.
  4. Вашият обект ще има различен VIP стил в резултатите от търсенето и категориите в сайта, по този начин ще привлича вниманието на посетителите.
  5. Ще се показва във “VIP” каре в страницата на всеки обект в сайта. “VIP” карето показва списък с най-новите “VIP” обяви, затова времето за показване там не е гарантирано.
  6. При заплащане на пакет избран от вас обект ще бъде “VIP” за периода от време посочен в пакета. След това статуса “VIP” ще бъде премахнат и обявата ще бъде деактивирана.
    Можете да я активирате от своя профил чрез бутона “Публикувай отново” и да изберете подходящ пакет.

Един закупен пакет може да се използва за един ваш обект.